Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

İzleyiciler

Kayarak Açılan Sosyal Paylaşım Siteleri

Yazılarımızdan E-Mail ile Haberdar Ol:


++Sitene Ekle

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

asdasd

Twitter'da Ben :

Translate

Renklerin Hayatımızdaki Yeri

11 Mayıs 2013 Cumartesi

Renk, Renkler, Hayat, Reklerin Hayatımızdaki Yeri
Renklerin Anlamı 
  Renklerin Anlamları ve Hayatımızdaki Yeri
Evet arkadaşlar hepimiz bir çok nesnenin her gün rengini görüyoruz sarı, kırmızı, yeşil vesaire peki bu renklerin anlamlarını biliyor muyuz ? Hadi şimdi öğrenelim :)
   Mavi kalıcı ve derin duyguları, düşünceyi ve dinlemeyi simgeler. Giydiğimiz giyside mavi sosyal bir kişiliğin simgesidir. Çevreye uyumu hatırlatır. Mavi kıyafet tercih edenler genellikle romantiktir.
   Kırmızı haraketi ve hızı simgeleyen bir renktir. Kırmızı rengi seven kişiler genellikle duyguları yoğun yaşayan kişilerdir. Başkalarının dikkatini çekmen istiyenler genellikle kırmızı renli kıyafetleri tercih ederler. Ayrıca da erotizmin vazgeçilmez bir rengidir :)
   Sarı Umudun, iyiliğin ve ilginin rengidir. Sarıyı seven kişiler genellikle her kez ile konuşabilen kültürlü bireylerdir. Elbiselerinde bu rengi tercih edenler genellikle iyimser ve neşeli kişilerdir.
   Yeşil Dikkatin ve konsantrasyonun rengidir. Bu rengi sevenler genellikle sağlam bir iradeye sahip, başkalarını yönetme duyguları güçlü kişilerdir. Aşırı yeşil kişinin süper denetimciliğini, hafif yeşil ise kişinin boş vermişliğini simgeler (Amaaaan:) (Benim rengim kesin hafif yeşil :D ).
   Pembe Kadınlara huzur veren bir renktir. Kimi bireyler daha açık pembeye düşkün iken kimileri ise daha koyu renkli pembeye düşkündür. Pembe erkekleri kaçırır isteği söndürür. Ben demiyorum bilim adamları diyor kızlar kusura bakmayın :)
   Gri Ağırbaşlılığın, sadakatin ve sessizliğin simgesidir. Bu rengi tercih eden insanlar genellikle ; İşlerine geriğinden fazla önem veren ciddi ama hırslı olmayan kişilerdir. İkili ilişkilerde genelde gözleri yukarıda değildir :)

                                                   Sizin Renginiz Hangisi ?